Interested? Let's talk over a cup of coffee.

Als Software Engineer bij Ximedes werk je samen met je collega’s die je uitdagen, je het vakgebied laten ervaren en hulp bieden waar nog nodig. Je werkt in een inspirerende omgeving waar agile gewerkt wordt, code gereviewd wordt, een automatisch build proces de standaard is, integratie / unit testing vereist is en waar kwaliteit wordt gemeten en bewaakt in elk project.

Als kwaliteit ook bij jou hoog in het vaandal staat, je jezelf continue wilt ontwikkelen en enthousiast en gedreven in een van onze ontwikkelteams wilt werken met technieken als Java, Spring, Dockers, GIT, React, Angular, Android en iOS, neem dan contact met ons op zodat we jouw toekomst bij Ximedes kunnen bespreken.

Ximedes zoekt zowel ervaren als minder ervaren Software Engineers, zolang zij hun passie voor technologie met ons willen delen. Het is wel nodig dat je zowel de Nederlandse als de Engelse taal goed beheerst en dat je minimaal een HBO opleiding hebt afgerond.

Heb je interesse? Mail dan je CV en een korte motivatie naar hr@ximedes.com.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature door werving-en-selectiebureau’s en/of headhunters wordt niet op prijs gesteld

Did we spark your interest

Please contact us